неділю, 14 грудня 2014 р.

Ласкаво просимо в курс "Базові сервіси Google для освіти"!

Шановні колеги, я рекомендую вам пройти цей курс.  Дуже багато нового і цікаво можна дізнатися і навчитися, особливо, з методики використання  Google -сервісів під час навчально-виховного процесу.
 
https://basicsforteaching.withgoogle.com/preview
У ході навчання в цьому курсі вам належить дізнатися, як можна використовувати технології Google для того, щоб зробити ваші уроки ефективними та інноваційними. Курс складається з трьох частин, кожна з яких призначена для вивчення кількох сервісів:

     Спільна пошуково-дослідницька діяльність: пошук онлайн ресурсів і використання їх у навчальному процесі.
     Спільне редагування документів: cоздание документів в мережі, організація взаємодії в текстових документах, електронних таблицях, презентаціях і формах.
     Підвищення ефективності навчального процесу: використання онлайн інструментів для створення спільнот, ефективної організації робочого часу, розробки візуальних матеріалів для уроків.


Курс "Базові сервіси Google для освіти" буде відкрито з 18 листопада до 19 грудня 2014 року. Підтримку курсу будуть здійснювати кваліфіковані фахівці Google. Ви можете освоювати матеріали курсу в своєму власному темпі. Матеріали курсу включають тексти уроків, додаткові відеоматеріали, завдання і підсумковий проект.

Ключовими датами курсу є:

18 листопада: будуть доступні всі матеріали курсу і підсумковий проект

19 грудня в 23:00 за московським часом: крайній термін здачі підсумкового проекту.

Після 20 грудня у вас залишиться можливість доступу до перегляду матеріалів курсу, однак форум курсу вже не буде доступний і підтримка курсу не здійснюватиметься. Нові сертифікати про закінчення курсу після 20 грудня також надаватися не будуть.

Якщо у вас є питання або побажання, будь ласка, публікуйте їх на форумі курсу, який відкриється 18 листопада 2014.

Ми будемо раді зустрічі з вами в курсі "Базові сервіси Google для освіти"!

1 коментар: